120W 60'erne Hurtig Inflation Oppustelig Air Pumper til Bil DC 12V Dæk Pumpe Kompressor Elektrisk LED Lys Dæk Pumpen Motorcykler 3

kr70.94 kr49.64
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Funktioner: 1. Denne maskine er velegnet til 12V bil dæk.

2. Det er også velegnet til motorcykler, cykler, bolde, gummibåde, stranden flydende senge, oppusteligt legetøj og så videre.

3. Når du arbejder på landevejen, i marken eller i morgen, dækkene er pludselig utæt eller dæk er injiceret, luftpumpen kan bruges til førstehjælp.

4. Bil dæk opretholde korrekte dæktryk, der kan sikre, at køresikkerheden, og spar benzin; brug med bilen, er vidunderligt.

5. Udstyret med et komplet sæt af oppustelige dyser, som kan bruges til at oppuste dæk, gummi både, luftpuder, oppusteligt legetøj, bolde og mange andre formål.

Vejledning til brug:

1. Indsæt luftdyse på gummi rør hovedet direkte på dækkets ventil.Når du hører lyden af luft, der siver ud fra dækket, det betyder, at luften har rundsendt.Fortsætte med at stramme luftdyse.På dette tidspunkt, vil luften ikke længere kan undslippe.

2. Insert into DC12V cigarettænder.

3. Når oppumpning, indikator for instrument stiger med mætning af dækket.Når indikatoren når den korrekte dæktryk (almindelig bil dæk dæktryk er 223kpa=35PSI), fjern proppen, og den luftdyse, og det arbejde er afsluttet.

4. Brug venligst den professionelle bolden nål og plast dyse udstyret med maskinen, for at forbinde med gas dyse til at puste bolden og andre efterspørgsel efter gas udstyr.

Bemærkninger:

1. Det kan ikke bruges til at oppuste dæk af store og overvægtige køretøjer såsom lastbiler, store lastbiler, og container lastbiler;

2. Du bruger motoren til at øge styrken, når du bruger det, og ikke bruger bilen på batteriet;

3. Denne maskine er begrænset til at bruge DC (DC12V) strømforsyning, og kan ikke bruge husstand høj-spænding AC (AC220V) strømforsyning;

4. Når oppumpning, skal du stoppe med at arbejde for 10 minutter efter 10 minutter uafbrudt arbejde for afkøling for at forhindre beskadigelse af luft pumpe og tilbehør og forlænge levetiden af motoren.Når gummi båd er oppustet, det kan arbejde uafbrudt i 30 minutter.

5. Når den normale dæk er oppustet, normale dæk tryk i 30PSI kan nås på omkring 3-5 minutter, og de større dæk vil være lidt længere, hvis pointer i meter stiger hurtigt til 50-100 PSI i begyndelsen af inflation, det betyder, at luften er blokeret luft ikke kommer på dæk.På dette tidspunkt, tag luftdyse stik og re-operere, ellers kan motoren og instrumentet vil være let beskadiget.

6. Lad ikke kroppen, når du bruger, er opmærksomme på at dæktrykket til enhver tid, for ikke at tilføje for luft;

7. Efter maskinen er brugt, luftdyse skruenøgle skal være rettede til at undgå træthed af gummi elasticitet inde;

8. Luftpumpen stikket er udstyret med en sikring.Hvis luften pumpen ikke starter, skal du åbne stikket for at kontrollere og udskifte det (sikring 10A);

9. Maskinen bør undgå fugt, store fald og indtrængen af sand og mudder, og undgå at lege med børn for at undgå at skade;

10. Det tryk, der kræves for hver type dæk er forskellige, se venligst etiket på den side af bilen, dæk, eller spørg bil producent.

Specifikation:

Navn: Bil Luftpumpe

Materiale: ABS

Farve: Sort

Arbejder spænding: 12V

Inflationen tid: 5-8min

Nominel effekt: 120W

MAX lufttryk: 350KPA

ANTAL current: mindre end 10A

Oppustelige flow: 25L/min

Trakeale længde: 285mm

Strømforsyning: cigarettænder strømforsyning

Størrelse: om 14.5*6*19.5 cm/5.71*2.36*7.68 tommer

Opbevaringstemperatur: -20°C~60°C

Arbejdstemperatur: -10°C~45°C

Packing Liste:

1*Dæk Inflator

1*Bil Netledningen

1*Luft Dyse (1 sæt)

 • Model Navn: Pumpe Kompressor
 • Stik Type: EU
 • Emne Diameter: 19.5cm
 • Anvendelse: Bil, Motorcykel, Cykler
 • Spænding: 12V
 • Magt: 12V
 • Item Højde: 19.5cm
 • Feature1: Vandtæt
 • Navn1: Auto Inflator
 • Type: auto set
 • Materiale Type: ABS
 • Item Længde: 14.5cm
 • Item Bredde: 6.0cm
 • Størrelse: 14.5*16*19.5cm
 • Mærke: Goxfaca
 • Element Vægt: 720g

Tags

Tags: tusind resun hailea luftpumpe, kompressor dæk, kat pet klapvogn, olie pumpen overførsel, led motorcykel tåge lys, kommercielle air kompressor tilbehør, balsam 12v kompressor, luft dæk inflator, 220v kompressor, air akvarium pumpe.

Anmeldelser

Wypukgala1985
2020-09-29
1/5
I never get there