RA33H1516M1 Ny, Original

kr123.32
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

====== ===========Velkommen til vores butik===================

Vores virksomhed er en professionel leverandør af integrerede kredsløb støtte tjenester, butik, salg oplevelse!Et stort antal af stedet opgørelse, kunden er højesteret, der giver kunder med kvalitetsprodukter!Vi har mange produkter i butikken, og, hvad vigtigere er, vil du få høj kvalitet, den laveste pris og hurtig levering.

Hvis du har nogen spørgsmål om køb af det produkt, du kan sende os en besked og vi vil svare dig i den første tid.Vi kan tilbyde one-stop-service til elektroniske komponenter.

– – – – – – – – – – – – – – Køb overvejelser– – – – – – – – – – – – – –

Produktet vil blive testet før afsendelse, vil det være i god stand, er du velkommen til at kontakte os, hvis der er nogen problemer med produktet. Når vi har modtaget din bestilling, betaling, vil vi sende det inden for 1~3 arbejdsdage.

Vi vil sende dig via Alibaba Standard Logistik, Alibaba Prioritet Logistik, DHL, EMS, FedEx (shipping metode afhænger af dit valg).

For alle kunder, ordrer, vi ikke opkræver aflevering gebyr, selv 1stk del.Når dele ankom til dit lokale skik, hvis de dele, der blev opkrævet told, er vi ikke ansvarlig for eventuelle told eller import skat.Sørg for at læse den forsendelsesoplysninger bestemme den forventede leveringstid.Hvis projektet stadig ikke ankommer på dette tidspunkt, bedes du give os en meddelelse, forlængelse af kvittering for modtagelsen af denne kendelse.

Tjek efter modtagelse af varerne.Hvis produktet er ikke tilfredsstillende, du har brug for for at vende tilbage restitution.Du bedes kontakte os før returnering af varer, og afkastet skal være i en ny tilstand (køber skal returnere alle oprindelige og ubeskadigede varer i henhold til videresalg betingelser).

Vi kan varmt tak for din positive feedback og fuldføre transaktionen, og vores system vil forlade du med positiv feedback.

=========== Ønsker dig en glad shopping , glæder mig til næste besøg ===========

  • Pakke: Ja
  • Mærke: JINSHENGER
  • Skærm: No
  • Bruger: 1
  • Type: 0
  • Hurtig opladning: No
  • Output Interface: USB-Udgang
  • Intelligent Opladning: No

Tags

Tags: RA33H1516M, adapter til sony hdr, 6j1 diy, kanin radio, oplader liitokala, pladsen ws2811, bare pcb, flash usb-drev, hifi-diskant, signal generator radius.

Anmeldelser

Www Mazar3
2020-08-23
5/5
Vendedor super rápido no envio. Componente excelente. Recomendo o vendedor...
Altin 83
2020-10-06
4/5
I hope to install them and see how they behave.
Semjonov Vladislav
2021-01-28
5/5
Great product, recommend. Thank you