2020 Nye Spil Controller Mini Håndholdte spillekonsol Gamepad med 7 Tommer IPS Skærm, Dobbelt Håndtag spillemaskine

kr387.62 kr317.84
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse:

1. 7-tommer IPS-skærm: Med 7-tommer high-definition IPS-skærm, skærmen effekten er meget klar.Hærdet glas til dobbelt beskyttelse, anti-ridse og anti-slip, bringe spændende spiloplevelse og bedre beskyttelse af øjne.

2. 3500mAh Høj kapacitet Batteri: Indbygget 3500mAh høj kapacitet lithium batteri, spil controller har lang standby tid, og batteriets levetid.Understøtter op til 8 timers spil.Understøtter hurtig opladning med USB-kabel.Bringer en masse glæde og lykke under rejsen eller lange afstande.

3. Multifunktionelle spillekonsol: Ikke kun spillekonsoller, men også til musik-afspillere, videoafspillere, foto seere, e-bogslæsere.Alle kan være forbundet til en PC for opladning eller overførsel af data via et USB-Type-C-kabel, støtte til Win2000/for Win Vista/til Win XP til Win7 til Win8/for Win10.

4. High-definition-Projektion Skærm Udgang: Med 7-tommer spillekonsol, kan du HDMI-udgang på en større skærm, og opleve følelsen af forskellige store skærm spil.

5. Gratis Spil: Der er en bred vifte af gratis spil på kroppen.Du kan downloade og tilføje dem i henhold til dine præferencer.Alle er originale og vil ikke blive gentaget.Simulatorer og spil med relaterede formater, der kan være tilføjet.

Specifikationer:

Materiale: ABS shell

Skærm: 7-tommer IPS fuld betragtningsvinkel, opløsning/1024*600

Hukommelse: 32G/64G

Indbyggede spil: 5000/10000

Output: mini HDMI

Funktion: open source system (musik, video)

Musik-funktion: støtte APE music, MP3, WMA, DRM-WMA, OGG, APE, FLAC, WAV, AAC (herunder AAC-LC -, AAC HAN, AAC+V1/V2) og andre full-format lyd

Spil: støtte til PS1, for CPS1, for CPS2, for FBA, for til NEOGEO, til NEOGEO LOMME, for GBA, for GBC, for GB, SFC, for FC, for MD, til SMS, til GG, for HANDY, til MSX, for PCE, for WSC, for POKEMINI, merværdi-spil og andre 20-format spil

E-book funktion: at støtte PDF, TXT, RTF, DOC, HTML

Ud put funktion: høj lydkvalitet to højttalere stereo højttalere

Andre funktioner: energibesparende indstillinger, skærmens lysstyrke, interface baggrund og andre funktioner vises og frit sæt

Batteri: Lithium-polymer-3500mAh batteri, batteri levetid ca 8 timer

Farve: sort

Packing Liste:

Spil Til Konsol*1

Opladning Kabel*1

Manual*1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

  • Model-Nummer: 7-tommer IPS Skærm Retro Arcade Gamepad
  • Skærm Størrelse: 7.0"
  • Mærke: viugreum
  • Touch-Skærm: Ja
  • Meddelelse: Bluetooth
  • Farve Display: Ja
  • Pakke: Ja

Tags

Tags: aya neo-konsol, spil retro, max retro spil-konsol, mønt døren, DATA FROG, game handheld player, beslag i rustfrit stål, contra nintendo spil, arkade spil-konsol, android håndholdt.

Anmeldelser