4 stk kulfiber Scuff Plate Dør Karmen Mærkat For Ssangyong Korando Velkommen pedal Protector Dække Bil Styling Tilbehør

kr30.22 kr27.47
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

4 stk kulfiber Scuff Plate Dør Karmen Mærkat For Ssangyong Korando Velkommen pedal Protector Dække Bil Styling Tilbehør

beskrivelse:

1.Farve:Red,Blå

2.Package:4*Bil Dør Karmen(2 For Hoveddøren,2 For Døren)

3.Materiale:Carbon Fibre,Ikke Nem At Knække

4.Let,Anti-Skid

5.Beskytte Indvendige Dørtrin Fra Ridser/Skrammer, Når Du Ankommer Eller Forlader Dit Køretøj

6.Passer Til Ssangyong Korando

7.har sendt dig en gratis skraber

lnstallation er meget let.det har lim på bagsiden.venligst se video

Bemærk : når du installerer en mærkat

du kan drysse lidt vand på bagsiden af mærkaten, kan du gå klistermærker frit for at undgå, at det at nå den forkerte position

foto viser:

Du har måske mødt masser af disse situationer,er det såre din bil dårligt!!!

Alt hvad du behøver, er en god bil, dør karmen mærkat,til at beskytte din bil fra mange gør ondt

Bemærk: Alle billeder er taget af reelle produkter, men ikke sikker på, at de farver, der absolut det samme som de varer, der på grund af forskellige materiale, skydning miljø, lys, tv osv.Du bedes kontrollere pakkens og udseende af produkter, når du modtager pakken.Kontakt os, hvis der er skader eller kvalitet problem.Fragt: 1. Vi kun sende til dit bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber. 2. Varer vil blive afsendt inden for 1-2 hverdage efter bekræftelse af betaling. 3. Da feriesæsonen, vil det tage længere tid at levere.Internationale Købere---Bemærk: 1. Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger.Disse afgifter er købers ansvar. 2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.Returret og Kundeservice: 1. Defekte og beskadigede varer vil blive tilbudt ombytning eller refundering, bedes du kontakte os inden for 7 dage, og sørg for at få vores retur adresse, før du returnere ordren. 2. Sørg for, at de returnerede varer er i original stand.Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af køber. 3. Vi kan betale retur fragt omkostninger, hvis afkastet er et resultat af vores fejl.Om os: 1. Vi er ærlige sælger fra Kina.Alle produkter kommer med god kvalitet og 100% brand nye. 2. Vores normale forretning time er Man til Lør 8 am til 6 pm tid i Kina.Alle mails vil blive besvaret inden for 24 timer. 3. Vi sætter pris på din feedback, og vi er glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre for dig, hvis vi kan.Tag dig tid til at forlade et 5 stjernet feedback hvis du er tilfreds med vores varer og service. 4. Kontakt os venligst på først, før de giver en negativ feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation. 5. Din tilfredshed er vores første prioritet.Håber, at vi kan etablere langsigtede forretninger.

  • Mærke: muchkey

Tags

Tags: bil stereo kina, 10-tommer android-bil, sangyong kyron, dashboard nissan marts, ssangyong rexton, sangyong, ssangyong kyron, ssangyong actyon sport, ssangyong korando, korando.

Anmeldelser