Hund Legetøj, Plys, Toy Komfortable Adfærdsmæssig Støtte til Uddannelse Toy Hjerte Slå Beroligende Bløde Dukke Sove til Smarte Hunde Katte

kr92.80 kr73.32
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Bullet Punkter: 1、Hjerteslag Pet Toy: Vores plys legetøj har en indbygget hjerteslag enhed, der efterligner den virkelige hjerteslag, at hjælpe kæledyr overgangen til et nyt hjem, mindske det pres, der er forårsaget af fyrværkeri og tordenvejr.

2、Ægte Følelse: Kæledyr bruge varmen i en blød krop og det bankende hjerteslag "Sande Følelse" for at genopbygge intimitet, reducere kæledyr spænding, angst og dårlig adfærd.

3、2*AAA batterier Brug: Brug 2*AAA batterier, som ikke er medtaget.Hjertebanken enhed kan bruges kontinuerligt for om 300h, ledsaget af kæledyr til en lang tid til at sove.

4、Blødt og Behageligt Materiale: Lavet af blødt og behageligt stof, katte og hunde kan snuggle ved siden af det at hvile, ligesom det føles med moms.

5、Flytbare Rengøring: Bare tage ud hjerteslag enhed og stofbetræk kan rengøres.

Funktioner:

1. Hjerteslag Pet Toy: Vores plys legetøj har en indbygget hjerteslag enhed, der efterligner den virkelige hjerteslag, at hjælpe kæledyr overgangen til et nyt hjem, mindske det pres, der er forårsaget af tordenvejr.

2. Ægte Følelse: Kæledyr bruge varmen i en blød krop og det bankende hjerteslag "Sande Følelse" for at genopbygge intimitet, reducere kæledyr spænding, angst og dårlig adfærd.

3. 2*AAA batterier Brug: Brug 2*AAA batterier, som ikke er medtaget.Hjertebanken enhed kan bruges kontinuerligt for om 300h, ledsaget af kæledyr til en lang tid til at sove.

4. Blødt og Behageligt Materiale: Lavet af blødt og behageligt stof, katte og hunde kan snuggle ved siden af det at hvile, ligesom det føles med moms.

5. Aftagelig Rengøring: Bare tage ud hjerteslag enhed og stofbetræk kan rengøres.

Specifikationer:

Style: hund, lam, flodhest

Størrelse: 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 i

Materiale: høj kvalitet plys, PP bomuld og indbygget hjerteslag maskine

Funktion: formilde, kammerat, lindre pet stress, angst, etc.

Egnet kæledyr: kæledyr såsom hunde og katte

Batteri: 2*AAA (ikke inkluderet)

Packing Liste:

1*Snuggle Plys Legetøj

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

 • Egnet Til Kæledyr: kæledyr såsom hunde og katte
 • Type3: Aftagelig Rengøring
 • Størrelse:
 • Type: hunde plys legetøj
 • Sæt Type: No
 • Materiale: Andre
 • type5: formilde, kammerat, lindre pet stress, angst, etc.
 • Legetøj Type: Andre
 • Type2: lille hund legetøj
 • type4: Hjerteslag Pet-Toy
 • type1: plys legetøj til hunde
 • Stil:

Tags

Tags: baby dukke små, dog sucker, plys pusheen, soft toy, bolden hund, græskar tee, dog soft toy, katten tom, pet-toy, pet.

Anmeldelser