Dame Damer, Blød Bryllup Kapper Bryllup Jakke Chiffon Wraps Skuldertræk Brude Bolero Lang Sjal og Wraps Aften Bryllup Dække Op

kr35.72 kr33.94
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

1.Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

2.Handsker farve ikke er den samme med vore kjoler ,der er en nuance .Hvis du ikke kan acceptere det ,skal du ikke købe det .

3. China Post Almindelige Lille Pakke Plus hastighed er langsom.At nogle lande måske mere end to monthes.Alle China Post, Mail eller Epacket ,kan vi ikke garantere, kjole kan ankomme din hånd i en måned, især i Brasilien og russisk .Ved forsendelse dage,du kan spørge vores service.

4.Før bestilling bedes du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål.For at sende en e-mail, skal du klikke på linket "Stil sælger et spørgsmål" i øverste højre hjørne af denne liste.Vi vil besvare dine spørgsmål inden for 12 timer.

5.vær opmærksom på dit budskab, hvis vi har spørgsmål om de varer ,vi vil kontakte dig inden for 24 timer.

1) Wrap/shawl farve ikke er den samme med vore kjoler ,der er en nuance .Hvis du ikke kan acceptere det ,skal du ikke købe det . 2) hvis du og dine venner lyst til at købe det for brudepige kjole fra vores shop ,kan du købe det på samme dato og efterlade besked til os.

fordi FARVE SKYGGE findes i forskellige partier stof . 3) Hvis din buste større end US12 (97CM),skal Du ikke købe det .(for lille) 4) DE FORSKELLIGE MELLEM ELFENBEN OG HVID SOM NEDENFOR

Th e sædvanlige forsendelse måde som andre lande, vi bruger, er EMS eller KINA POST MAIL.

Og vi kan også bruge andre former for levering måde(DHL,TNT,Fedex,UPS,osv.).

Hvis du har brug for det hurtigst muligt,bedes du kontakte os direkte og vi vil diskutere nærmere oplysninger om levering måde,men den ekstra post gebyr er på købers side.

Før bestilling bedes du venligst læse

1 .Alle prisen er lige på vores hjemmeside ,kan du bestille direkte-og du bemærkning specifikation (især farve), som du kræver,eller vi vil sende de varer, som vores beskrivelse.

2 .Hvis du har brug for et stykke af varer til prøve eller dit behov er stort, bedes du venligst kontakte os .vi vil gøre vores bedste for dig .tak skal du have .

3. Den pris, du har betalt for varer, der udelukker enhver told skat.Vores virksomhed ikke påtage sig alle opgaver i modtagerlandet.

Betaling sigt

1. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.Elementer er kun afsendt når betalingen er comfirmed.

2. Vi foreslår, at betale med

Sørg for din leveringsadresse er korrekt ,vil vi kun sende til en bekræftet faktureringsadresse.Hvis du har brug for at ændre eller revidere den adresse ,pls ændre det direkte på Kibloggere.dk .vi afvise enhver anden adresse ændring via e-mail.

Forsendelse

For at holde varerne i god kvalitet, er vores erfarne QC vil teste alle produkter nøje, før forsendelse.

Vi vil sende varer ud så hurtigt som muligt

Vi er ikke ansvarlige for nogen ulykker,forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.Hvis du møder nogle problemer i forbindelse med leveringen ,kan du høre at vi og løses i legitime.

I sagen for at få kompensere for os begge pls venlig at bekræfte den pakke du har modtaget, er godt pakket, og ikke beskadiget forsendelse måde.Hvis ikke ,pls anmodning om underskrift fra kurer for at bekræfte den situation, så vi kan bede om at kompensere.

Returret & Feedback

1 .Hvis du føler dig skuffet over varen,bedes du fortælle os inden for 7 dage efter du modtager varen .

2 .Element er mangel skal være opmærksom på det, og vender tilbage inden for 7 dage efter modtaget .Og alle forsendelsesomkostninger og brugerdefinerede gebyr, der tilbydes af køber

3 .Varer skal returneres i original tilstand for refusion / exchange ,Vi forstår de frustrationer du måtte have ,men du bedes kontakte os, før du starter enhver tvist eller efterlade nogen neutrale og negative feedback , Vi bekymrer sig om hver køber og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer på en god måde.

4 .At vi ikke accepterer købers tilbagebetaling på grund af forsinkelsen af rederiet eller told.

5 .Din opfylder altid vores NO .1 prioritet .Vi vil sende nye udskiftning eller refusion, når varen er modtaget af vores fabrik.

Kontakt OS

Bedes du kontakte os frit, når du har nogen spørgsmål ,kan du sende os en email eller ring til os på Telefon eller chat om Instant Messenger .Vores fabrik har mange fagfolk,kan vi hjælpe dig på nogen måde, hvis vi kunne .TAK.

  • Materiale: Polyester
  • Model-Nummer: J116
  • Element Type: Bridal Wraps
  • Technics: Almindelig Farvet
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Mærke: isa glad dag

Tags

Tags: boho bryllup kap, bolero jakke kvinde, bomuld tørklæde, bling badedragt, HM55, bolero bride, Sjælevarmer, blonde bolero, bolero kvinder, kappe bryllup.

Anmeldelser

Simon Ting 1
2020-12-21
5/5
Delivered quickly beautiful fabric aleen a little crooked geneid and am not really satisfied with the collar see picture