Kvinder Casual rullekrave lange ærmer strikket sweater kjole kvindelige vinter oversize tyk afslappet varm pullover kjole 2020 beige

kr232.97 kr151.41
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Meget meget Høj Kvalitet, Nyeste Mode Styles, Konkurrencedygtig Pris.Bemærkninger:Der er størrelser for den følgende oversigt, tillad 1-3cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak (Alle målinger i cm og bemærk venligst, (1cm=0.39 tommer).når tog billedet på Grund af forskellen lys vil forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak!

stor elastisk

---------------------------------------------Detaljer--------------------------------------

----------------------------------Modellen Viser,----------------------------------------

Om os

Vi er en fabrik med speciale i produktion af beklædning til kvinder fra kina,Alle de elementer, der er produceret af vores fabrik.Vi accepterer Detail -, engros Drop shipping her,når du vælger os,vil vi gøre vores bedste service til dig.Vi har kun en butik på Kibloggere.dk,Husk og samlinger vores butik (FEIN&CICI), være forsigtig, for nogle falske sælgere.Vi kun beskæftige sig med velrenommerede gæster, når vi fundet dårlig kredit købere eller forsøg på bedrageri,vil vi tilføje, at sortliste og rapport.

Punkt for salg, Vi sælger, med fast pris og mindre peofits.Kuponer vil blive sendt på the1st dag i hver måned, kun 100 styk,skal man tage i gang.Du vil få en god pris, hvis du gør køjen for.

Forsendelse

Worldwide Shipping med sporbar tracking nummer.Vi anbefaler, Kibloggere.dk shipping Service,Det er mere hurtigt og sikkert.Vi afsender normalt din ordre inden for 48 timer efter modtaget din betaling.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, og det er normalt at tage 10-30 dage med almindelig post(Kibloggere.dk Standard Shipping,epacket,kina post aircondition, mail osv.).Pakken Normalt ingen told problem med almindelig post.Hvis du køber en høj værdi element og vælge hurtig forsendelse(DHL,EMS Aramex osv.), på grund af forskellige politikker i forskellige lande,kan der være en told skat, der skal betales af køber.Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking number:global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.Wf3gB5 .Den standed shipping (Kibloggere.dk Stå Forsendelse,Kina Post,Epacket) pakke Vægt grænse 2kg,Hvis din ordre vejer mere end 2 kg,vil vi skibet med flere pakker.Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, men du stadig ikke modtaget den vare, bedes du kontakte os og vi vil hjælpe dig til at forlænge Beskyttende tid af for .

Bemærk:du bedes venligst bekræfte din adresse, før du gøre for,når varen er blevet afsendt kan vi ikke ændre adressen.

Vende tilbage garanteret

Hvis du ikke er tilfreds med den vare,vi accepterer returnere varen for at få pengene tilbage.Hvis du vil ændre størrelsen og farven,accepterer vi vende tilbage til forandring.Hvis elementet har problem med kvaliteten,vi accepterer returnerer til refusion eller delvis refusion.

Du bedes kontakte os, før du åbner den tvist og sende tilbage Varen

Feedback: Bedes du kontakte os ASAP, hvis du ikke er tilfreds med den ordre,vil Vi tilbyde den bedste service, indtil du er tilfreds!Hvis du er tilfreds med de varer, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner som opmuntring.

 • Ærme Længde(cm): Fuld
 • Dekoration: INGEN
 • Køn: KVINDER
 • Kjoler Længde: Knæ-Længde
 • Sæson: Vinter
 • Materiale: Rayon
 • Halsudskæring: Rullekrave
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Silhuet: A-LINJE
 • Stil: Casual
 • Alder: Alderen 18-35 År

Tags

Tags: varm sweater sæt, komplekse sweater kjole, varm trøje gulerod, buykud sweater kjole, varm sweater kjole fletning, ren og skær sweater kjole, militære varm trøje, lænket sweater kjole, varm sweatshirt kjole, strimlet sweater kjole.

Anmeldelser

Fleur Clifford1
2020-12-03
5/5
I super love the quality! High quality wool. Didn't expect that this will be super nice! Also, they have the fastest shipping ever!