Næse Rhinitis og Bihulebetændelse Kur Terapi, Massage, Hø feber Lav Frekvens Puls-Laser Næse Sundhedspleje Dropship Næse Rengøring af Maskine

kr50.61 kr30.89
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Næse Behandling Rhinitis Terapi Enhed Bihulebetændelse Relief Næse Kur Kur Enhed Nasal Allergisk Laser-Lys, Sundhed Og Pleje

Funktioner

1. Smertefri low-level laser bestråling uden nogen bivirkninger, farmaceutiske og kemiske komponenter gratis, ingen skader eller stimulering, der er opstået under behandling.

2. Effektivt at forbedre din krop for ilt og ernæring levering til en bedre krop modstand mod iltning og fjernelse af ilt frie radikaler evne.

3. Transportabel og kompakt sundhedspleje instrument, der gør det muligt regnskabsmæssige bekvemmelighed, der er egnet til individuel-og familieterapi med øjeblikkelig adgang og brug.

4. Tilbage klip montering design giver mulighed for en fleksibel og sikker anbringelse og fastgørelse til en operation brise.

5. Kommer med beskyttelseshætter til at gøre behandlingen renere og sundere, nemt at vedligeholde.

Specifikationer

Farve: Hvid

Power: 1* 9V Alkalisk Batteri(Medfølger Ikke)

Størrelse: 9*6.5*2.5 cm

Ansøgning: Høfeber, Allergisk Rhinitis, Akut Rhinitis, Kronisk Snue, Bihulebetændelse og næsepolypper

Pakke Inkluderet:

1* Rhinitis Terapeutiske Instrument(Wire Medfølger)

Bemærk:

Efter-salg service:

Hvis det gør ikke arbejde/har du ikke modtager/det er beskadiget under transport/ eller andre, eller andre spørgsmål, så kontakt os for gratis.Når vi bekræfter, at vi kan sende eller tilbagebetaling.

FAQ:

1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?

Bedes du spore din pakke på : www.17track.net/en

Bemærk venligst: (sådan som : Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus ) tracking information er kun tilgængelig i Kina.I de fleste tilfælde, international shipping tager omkring 35 til 60 arbejdsdage

2. Engros-og Drop Shipping

For engros, vil vi tilbyde rabat og fragt, som kun tager 3-7 dage til at ankomme.Hvis du er på udkig for enhver anden vare, bedes du kontakte os, vi ville elske at hjælpe dig med at finde det.

For dropshipping:

Vi kan tilbyde bulk dropshipping ordrer via CSV-fil.

Vi accepterer Paypal til betalinger

Vi vil sende det til dine kunder direkte og uden faktura ,fremme af oplysningerne og uden nogen oplysninger om vores virksomhed.

3.Farve og størrelse forskel

på grund af den skærmopløsning, belysning effekt og måling fejl, varen kan være lidt forskellige billeder, håber på din forståelse.Takket være en masse!

4.Returnerer:

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

5.Om Feedback:

Hvis der er nogle problemer med de varer .Giv os en chance for at løse dit problem .Jeg lover at give dig den bedste løsning.

  • Anvendelse: Kroppen
  • Mærke: MOFAJIANG

Tags

Tags: Drop, for sundhed, dropship kvinder, laser terapi håndled, laser-behandling, klip næse, lymfeknuder massage, anti svamp laser, fod massag, ti.

Anmeldelser

Stupidboys 24
2020-10-22
1/5
He first wrote that he couldn't send it. Then came the track that from China to Russia and delivery in a day. I refused to return the money. I don't advise you.