August DVB-T210 USB Dvb-t HD TV-Tuner Se Digital-Tv i Fuld HD på Bærbare og Stationære Computere

kr299.09 kr236.27
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Europa-gæsterne sted, for i det forenede KONGERIGE lager kan modtage ordre inden for 3-5 dage (undtagen UK helligdage).

Funktioner: HD-Dvb-t (og DVB-T2 Tuner - Se live Dvb-t HD-TV på din Bærbar PC eller Stationære Computer via denne mini Dvb-t TV-modtager dongle.Eliminer behovet for en Dvb-t boks og se TV på din PC-skærm.Real Time og Planlagt Optagelse - optag og Gem live TV på din harddisk, derefter redigere og brænde det på en DVD eller se det via din media player.Tidsforskydning - Pause, spol frem og tilbage, gå aldrig glip af et øjeblik af din foretrukne programmer, blot ved et tryk på en knap på den medfølgende IR-fjernbetjening.Standard Antenne Input - Forbinder nemt at tagterrasse med antenner/antenner for optimal modtagelse og perfekt signal.Ingen har brug for WiFi eller netværksforbindelser, skal du bare stikket i adapteren, skal du installere softwaren, og du er god til at gå!EPG og Undertekster - Planlæg en fortnights visning via software optager, og bruge undertekster, hvor de er tilgængelige.

Se TV på din PC

Se LIVE-TV, lytte til digital radio-eller endda optage dine yndlingsprogrammer på din Windows computer.

Elektronisk Program Guide

Real time EPG ' en giver mulighed for planlagt og timeshift optagelser.Gå aldrig glip af et øjeblik af din favorit TV-shows, og optage dem direkte til din PC harddisk.

Nem Installation

DVB-T210 er enkel at installere.Bare sæt stikket i enheden, og indsæt den medfølgende CD ' en for software (eller download via vores August hjemmeside).De enheder, der understøtter en bred vifte af broadcast-standarder, herunder MPEG4 og H. 264. Det packs en masse alsidighed i det lille ramme, med fremragende modtagelse, ideelt for at tilføje digital-TV til din Windows PC.

IR-Fjernbetjening

Styre dine medier PC i ro og mag fra sofaen, ikke-tastatur og mus, når den er oppe og køre.

System Krav

PROCESSOR: 1,6 GHz+ Inter-processor

RAM: 512 MB+

Grafikkort: 32MB+

Lydkort / USB 2.0 Port / Direct X 9,0+ Operativsystemet: - i Windows 10 / 8 / 7 / VISTA / XP

Pakke Indhold

1 x USB-F reeview TV-Modtager

1 x Software-CD ' en

1 x Antennestik Adapter

1 x Brugervejledning

  • Med USB-Wifi: No
  • Model-Nummer: DVB-T210
  • Mærke: August
  • High Definition: Ja
  • FTA(Free to Air): Ja
  • Pakke: Ja
  • Type: Digital

Tags

Tags: oreo kiks, podofo digital tv, sf 500, satellit-tv-tunere, ep650, rtl2832u, ios television, fm-tuner, usb, atsc-tuner tv, dvb-c.

Anmeldelser