EC21-AUT mini-pcie EC21AUTFB-MINIPCIE ikke EC21-AU EC21-V EC21-E EC21-EN EC21-J EC21-AU/EC21-KL/EC21-AUV LTE 4G CAT1 Modul

kr244.15
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Velkommen til vores butik---STOR'K GPS/GSM MODUL PROFESSIONEL CO,.LTD

EC21 Mini-PCIe Quectel EC21 Mini PCIe-er en serie af LTE-kategori 1 modul vedtagelse standard PCI-Express Mini-Kort form faktor (Mini-PCIe).Især er optimeret til M2M og IoT-applikationer, og det har omkostningsbesparende, lavt strømforbrug LTE-forbindelse, og leverer M2M-optimeret hastighed på 10 mbps downlink og 5Mbps uplink.Disse gør det ideelt til en lang række IoT-programmer, der ikke er afhængige af højhastigheds-forbindelse, men kræver stadig lang levetid og pålidelighed af LTE-netværk.

Oversigt

Quectel EC21 Mini PCIe-er en serie af LTE-kategori 1 modul vedtagelse standard PCI-Express Mini-Kort form faktor (Mini-PCIe).Især er optimeret til M2M og IoT-applikationer, og det har omkostningsbesparende, lavt strømforbrug LTE-forbindelse, og leverer M2M-optimeret hastighed på 10 mbps downlink og 5Mbps uplink.Disse gør det ideelt til en lang række IoT-programmer, der ikke er afhængige af højhastigheds-forbindelse, men kræver stadig lang levetid og pålidelighed af LTE-netværk.

EC21 Mini-PCIe indeholder 9 varianter: EC21-E Mini-PCIe, EC21-EU ' s Mini-PCIe, EC21-EF-Mini-PCIe, EC21-EN Mini-PCIe, EC21-V Mini-PCIe, EC21-AU Mini-PCIe, EC21-AUT Mini-PCIe, EC21-J Mini PCIe-og EC21-KL Mini-PCIe.Dette gør det bagud-kompatibel med eksisterende KANT og GSM/GPRS-netværk, der sikrer at det nemt kan migrere fra LTE til 2G-eller 3G-netværk.

EC21 Mini-PCIe understøtter Qualcomm® IZat™ placering teknologi Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo og QZSS).Integreret GNSS i høj grad forenkler produkt design, og giver hurtigere, mere præcis og mere pålidelig positionering.

Et rigt sæt af Internet-protokoller, industri-standard interfaces og rigelige funktionaliteter (seriel USB-drivere til Windows 7/8/8.1/10, Linux, Android/eCall*) udvide anvendeligheden af modulet til en bred vifte af M2M applikationer såsom intelligent måling og sporing, flådestyring, bærbare enheder, smart hjem, gateways, digitale skilte, og selv droner.

Vigtigste Fordele

● Cost-effektivt, lavere effekt LTE tilslutningsmuligheder, der er optimeret til bredbånd tingenes internet applikationer

● Verdensomspændende LTE, UMTS/HSPA+ og GSM/GPRS/EDGE dækning

● Standard PCI-Express® - MiniCard form faktor (Mini-PCIe) ideel til producenter for nemt at integrere trådløs forbindelse til deres enheder

● MIMO-teknologi opfylder krav til data rate-og link-pålidelighed-modem trådløse kommunikationssystemer

● Multi-konstellation GNSS-modtager tilgængelige for applikationer, der kræver hurtig og præcis rettelser i ethvert miljø

* Under udvikling

EC21-E:B1,B3,B5,B7,B8,[email protected] B1,B5,[email protected] B3,B8 @GSM

EC21-V: B4, B13 @FDD

EC21-A:B2,B4,[email protected] B2,B4,[email protected]

EC21-AU:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/[email protected]; [email protected] B1/B2/B5/[email protected];B2,B3,B5,[email protected]

EC21-J:B1/B3/B8/B18/B19/[email protected] LTE

EC21-KL:B1/B3/B5/B7/[email protected] LTE

Betaling:Vi accepterer alle betaling af Escrow

1. Vi kan skibet til hele verden.Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.

2. Fortæl mig venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.

3. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 7-30 dage for ankomst med fly Mail, og tager 3-10 arbejdsdage, ved Hurtig som DHL, UPS, FEDEX, EMS, TNT og så videre.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det

.

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne, når du får dem.

2. Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds.

3. Vær venlig ikke glemmer at give os positiv feedback til 5 stjernede.

  • Specifikation: 4M
  • Forstærkning(dB): EC21AUTFB-MINIPCIE
  • Model-Nummer: EC21-AUT
  • Mærke: JINYUSHI

Tags

Tags: rg11, minipci wifi, kenxinda, 4g, telit, crimper jso, bare cell, 4g lte, elektronisk harddisk, mini-pcie.

Anmeldelser