Camouflage film for the gun "græs 17"

kr68.50
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse:

Camouflage vandtæt sæt for semi-automatisk og dobbelt-tønde rifler.Mat non-glare overflade.Let at anvende og passer til enhver form.Detaljerne er pre-cut.Ideelt til at beskytte og skjule våben.I drift i mere end 3 år, kan forblive spor af lim, der er fjernet обезжиривателем baseret på petroleum.Vær venligst opmærksom på, at farvegengivelse af computeren, kan variere lidt!Det andet billede mere tydeligt overfører farven af filmen.

Pakkens Indhold:

Ansøgning instruktion-1 Stk. Приклад-2. Цевье-1. Ствол-1. Max-1 Stk (2 Stk For semi-automatisk) reservedele-1 pc.

Klasse film:

Økonomi op til 2 års intensiv drift, tynd film uden særlige.Beskyttelse, ideel til sæsonåben beskyttelse og maskering af våben.Når de opererer i mere end 3 år, spor af lim kan forblive, som er fjernet fra petroleum grundlag.

OFTE Stillede SPØRGSMÅL:

1. Vil tønde smelte belægning være opvarmet fra intens skydning?Filmen er lavet af høj-effektiviteten vinyl med aktiveret varme.Materialet er designet til at modstå høje temperaturer over 90 grader på en regelmæssig basis.Der var ingen ændring i intensiv skydning på standen af våben.

2. hvordan til at fjerne camouflage film med våben/tilbehør?Filmen er flytbare og ikke påvirker efterbehandling af våben.Varmen filmen, og fjern det.Hvis der er resten af lim på overfladen, bruger alkohol til at rense.

3. Vil tønde smelte belægning være opvarmet fra intens skydning?Filmen er lavet af høj-effektiviteten vinyl med aktiveret varme.Materialet er designet til at modstå høje temperaturer over 90 grader på en regelmæssig basis.Der var ingen ændring i intensiv skydning på standen af våben.

  • Film-Type: Selvklæbende
  • Våben: Semiautomatisk/enkelt-tønde/dobbelt-tønde
  • Klasse Film: Økonomi
  • Model-Nummer: Græs 17
  • Oprindelse: I(Oprindelse)

Tags

Tags: camo blad, 3d camouflage dragt, camouflage jagt, hær camo, sniper passer til, camouflag, passer til jagt, ghilli passer til, camo jagt, ghilly jagt passer til.

Anmeldelser

Sklepochka
2020-09-17
5/5
All in the kit there is an instruction thanks