Tumbler Swing Legetøj Til Katte Killing Interaktive Balance Bil Kat Jagter Legetøj Med Katteurt Sjove Pet Produkter Til Kat Legetøj

kr33.27 kr23.32
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Beskrivelse:

1.Når produktet er rejst, det kan svinge frem og tilbage for at tiltrække kat til at spille.Legetøjet kan flyttes ved katten, eller det kan være at flytte automatisk af kraft, når svinge. 2.Når produktet er placeret vandret, legetøjet roterer som en pladespiller, der tiltrækker kattens interesse i at spille.

3.Der er et interaktivt kat bold designet på toppen af produktet, som kan være rystet frem og tilbage, eller drejet af sig selv, for at tiltrække kattens opmærksomhed og interesse. 4.Dette produkt er fremstillet af miljøvenlige og sunde mad-klasse ABS materiale, som er kraftige, slidstærke og holdbare.Det kan bruges til flere katte på samme tid, som effektivt kan forbedre intelligens af katte, mens de er ved at lære at spille . 5.Katte kan interagere med legetøj alene, eller være ledsaget af deres ejere.Dette toy og interaktive kat bolden kan bevæge sig frem og tilbage for at bringe sjovt at katte, så kattene ikke vil skade møbler eller tøj længere Specifikationer:

Specifikationer:

Produkt navn: Balance bil kat legetøj

Materiale: mad-klasse ABS

Produkt vægt: 200g

Størrelse: 24*5.7*6.3 cm

Farve: sort og hvid

Gælder for: kat

Pakke Inkluderet:

Balance bil cat toy*1

Bemærkninger:

Bemærkninger:

Fordi dette produkt vil kraftigt tiltrække kat til at lege med, så vi anbefaler dig, at det er bedre for en kat til at spille for kun 20-30 minutter hver gang.Lang tid på at spille, vil overdraw kattens fysiske styrke.

  • Materiale: Mad-klasse ABS
  • Legetøj Type: Bolde
  • Navn: Balance bil kat legetøj
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags

Tags: strikket pet legetøj, interaktivt legetøj teenager, bånd kæledyr, Kat, balance de, lepim, grinder ukrudt, onde øje hjem, barbi shirt, stol swing.

Anmeldelser

Genesis845
2021-01-07
5/5
The toy is as shown in the photo, the problem is that my cat is special and has not listened to it. I hope you guys play with him!
Willi14 Love
2021-01-16
5/5
Perfect! It works perfectly. Quality and size as in the photo. Good packing. My pet liked it very much.
Tanya Krasnova1992
2021-01-04
5/5
I finds great. The cat have your doubt.
Poceiko Ira
2020-12-30
5/5
nice