For Et plus 3 Front, Ydre Glas Linse Erstatning for Oneplus 3T Skærm Glas Cover Til En plus-3T A3003

kr35.41 kr32.60
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

Oversigt Beskrivelse 1. Høj kvalitet 2. Laveste pris 3. Sikkerhed og hurtig levering 4. Garanti Detaljeret Beskrivelse Beskrivelse: 1. Af høj kvalitet Produkt er testet én efter én. 2. Laveste pris, vi har vores egen fabrik og butikker, vi sælger produkter med første hånd pris uden nogen mæglere. 3. Sikkerhed og hurtig levering, vil vi gøre vores bedste for at tilfredsstille vores kunder har brug for til fragt.Og tilbyder den laveste og sikreste forsendelse til vores kunder, hvis de ikke har brug for en speciel en. 4. Garanti for service, produkter, 6-12 måneder fra tidspunktet for forsendelse af varen til kunden. 5. Kvalitet garanteres, at alle bruger miljøvenlige råmaterialer, i overensstemmelse med EU ' s standard for ROHS. 6. Fuld Tilfredshed Garanti.

Levering produkt: Vi er leverandør og producent af mobiltelefoner dele, Kan levere produkter af høj kvalitet, er alle modeller, der kan forsyne dig med produkter, der omfatter Mobil-telefon, Lcd-skærme, Mobiltelefon touch-skærme, Mobile telefonens flex-kabel osv.Leveringstid: Når du foretager en betaling, vil vi levering varerne Med 2-3 arbejdsdage.Forsendelse: Vi altid at sende varerne af specialiserede hurtig selskab som DHL,UPS,EMS,FEDEX og TNT,Det er en dør til dør service og hurtig, Men alt i henhold til dine krav.Kvalitetskontrol: Vi har en professionel QC team,der Hver varer er igennem strenge test med inspektion maskine og inspektion før sending,Sikre, at varerne kan anvendes til dit land.Pakning: Pakket med anti-statisk pose og skum boks,Sikre sikkerheden af varer.

  • Kompatible Mærker: For OnePlus
  • Skærm: ≥5"
  • Type: Touch-Skærm
  • Model-Nummer: For Oneplus 3

Tags

Tags: oneplus 3t klart dække, 24 touch, blp613, oneplus 5t glas skærm protektor temperato, oneplus 5t glas skærm protektor mofi, fuld touch, oneplus 3t mobil cover, oneplus 3t telefonens skærm udskiftning, original oneplus 3t skærmen replacment, tilfældet for oneplus 3 t.

Anmeldelser

Muravey2903
2020-09-04
5/5
Отлично пришло за 3 недели, очень качественное, мастера установили хорошо, и отлично упакован