EKG-Kabel-EKG afledning af CONTEC TLC9803 3-Kanal Holter EKG-Overvågning-Optager System eneste Kabel,

kr178.88 kr107.33
Status: På lager
Send til en ven

Beskrivelse

FREMSTILLING: CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,LTD

Model Nummer: EKG-Kabel

EKG-kabel Til Contec TLC9803 Holter EKG -

EKG-Kabel-EKG føre til CONTEC TLC9803 Holter EKG -

Certificering :

CE, CCC, FDA

Køber du sikker produkter :

Følgende FDA Ansvarsfraskrivelse er påkrævet for alle notering i Sundhedssektoren kategori og er inkluderet i prisen for REFERENCE:

Salget af denne post kan være genstand for regulering af U. S. Mad og Drug Administration og statslige og lokale

reguleringsorganer.Hvis det er tilfældet, må du ikke byde på denne konto, medmindre du er en autoriseret køber.Hvis varen er omfattet af

FDA forordning, vil vi bekræfte din status som en autoriseret køber af dette element, inden forsendelse af varen.

FDA K Antal

CMS50C Pulse Oximeter

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K073454

Notering Antal: D045684

CMS50D/L/DL Pulse Oximeter

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K082641

Notering Antal: D064765

Sonline A/B,Baby Sound A/BPocket Føtal Doppler

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K082480

Notering Antal: D072247

CMS50E,CMS50F,CMS60C,CMS60D , Puls Oximeter

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K090671Listing Antal:D078664,

,ECG80A EKG-maskine

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K090936

Notering Antal: D081157

OM CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,LTD

Contec Medicinske Systemer, med fokus på forskning,fremstilling og distribution af medicinske instrumenter,blev grundlagt i 1992 som en high-tech virksomhed.På nuværende tidspunkt er der mere end 1200 medarbejdere i vores virksomhed.Vores sortiment dækker en bred vifte af 13 kategorier.De fleste af de indenlandske hospitaler er vores kunder.

I dag,har vi skabt en moderne videnskabelig og effektiv fremstilling, system og management system.Forsker team bestræbelser på at forbedre kvalitet og konkurrencedygtige kanten af produkter.Vi har passeret ISO 9000 og nogle af vores produkter har CE-certifikat.

Contec håber at samarbejde med internationale virksomheder om at levere mere innovative design og avancerede teknologiske produkter.

Forsendelse Metode & Tid:

1. Alle Gratis forsendelse, varen vil blive sendt med Luftpost indlæg vil tage omkring 12-25days(USA ,CA,AU,UK).Og 15-35 dage til andre lande.Dette shipping måde har visse risiko, vælg omhyggeligt.Nogle lande, såsom Australien, kan ikke spore pakken online.

2. Hurtig af EMS, og det tager 7-12 arbejdsdage for levering.

3. Den handel er grænseoverskridende og Luftpost er den billigste indlæg måde, så det tager lang tid for levering.Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.

4. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

Post tracking nummer:

Alle vare har tracking nummer, hvis du ikke får den vare, vi vil spore varen af post office (det tager lang tid)

Returret:

1. Hvis du har en defekt vare, som du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden for 3 dage fra du modtager varen.Alle varer skal returneres med sin originale emballage og tilbehør.Kunden er ansvarlig for forsendelsesomkostninger på returnerede varer.

2. Vi vil refundere pengene til dig, når vi får returnere varer.Eller erstatte varen til dig.

Vær venlig at læse vores handels-Politik, før du køber, hvis du ikke er enig i vores handelspolitik, kan du ikke købe varen fra os.

Skatter, Told & Afgifter:

Vi har endnu ikke tilføje skatter, MOMS eller andre skjulte gebyrer.Du betaler os hvad du kan se på fakturaen, jeg.e.varer, der tilsammen + fragt (inkluderer ikke told).Du kan finde ud af så meget som du kan om din import-skatter i dit eget land, før byde på elementet.Du er nødt til at betale for told i tilfælde, der fandt sted for visse varer, eller kan du venligst give os nogle forslag om det, vi lover at gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Feedback Politik:

Kunden er altid NEJ.1

Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj e-mail-volumen det kan tage tid for os at besvare.På forhånd tak for din tålmodighed!

Kontakt os først, inden de forlader en negativ feedback, vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.

Hvis du er utilfreds med den vare en eller anden grund inden for 3 dage af post kvittering, kan du returnere det til en restitution (med fradrag af fragt).

Service-Politik

(1)Kunden er altid NEJ.1

(2)Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Vi bestræber os på at besvare alle dine problemer så hurtigt som muligt

(3)Kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.

(4)Garanti: 24 Måneder og Wholelife Repairment

(5)Feedback: Hvis det er en behagelig kursus for dig at gøre forretning med mig, bedes du venligst forlade mig en positiv feedback.Jeg sætter pris på hver kunde, og ser frem til at samarbejde med dig igen.

Vær Venligst Opmærksom

Alle emner vil blive leveret til køber Kibloggere.dk adresse.Tjek venligst din leveringsadresse, så er det rigtige.

Vi er ikke ansvarlige for din Told.

Hvis du har en defekt vare, som du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden for 2 dage fra du modtager varen.Alle varer skal returneres med sin originale emballage og tilbehør.Kunden er ansvarlig for forsendelsesomkostninger på returnerede varer.Vi vil refundere pengene til dig, når vi får returnere varer eller erstatte varen til dig.

Vi er ikke ansvarlige for uforsikrede går tabt eller beskadiges under forsendelsen.Vær venlig at læse vores handels-Politik, før du køber, hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os.

  • Materiale: Optisk Sensor
  • Element Type: Blodtryk
  • Model-Nummer: Tilbehør
  • Mærke: HaiMaiYi
  • Suitablity: Contec TLC9803
  • Råvare Kvaliteten Certificering: 3C
  • Størrelse: Digital Sensor
  • oprindelsessted: Kina
  • Anvendelse: palm

Tags

Tags: mortara ekg-kabel, ekg-overvågning, enkel finger pulse oximeter, blodtryk holter, boxym oximeter, wego pulsmåler, contec ekg, overvåge pc, oximet, holter.

Anmeldelser

Inju 1988
2021-01-27
5/5
Already have a Holter, but the cable is very fragile and breaks the handling. So bought another to replace.
Antonlol 98
2021-02-06
4/5
Excellent.
Bilondry
2020-12-01
5/5
original CONTEC cable, everything is OK