Kroniske Influencers er et fællesskab for alle med kroniske lidelser❤️

Bag Kroniske Influencers?

Vi er 3 kvinder – Nanna 30 år, Karla 34 år og Zinna 41 år – som står bag Kroniske Influencers og KIBloggere.dk
Vi lever selv med kroniske sygdomme bl.a. sklerodermi, rygsøjlegigt, colitis, slidgigt, modic forandringer og kroniske smerter. Netop dét at vi selv er syge, er vores helt store drive for fællesskabet.

Vi har skabt KIBloggere.dk med ideen om, at samle sygdomsblogger – så det er simpelt for dig at få et overblik. Uanset om du er nysyg, eller erfarne branchen, så er vores håb at du finder en blog DU kan finde inspiration i.
Har du selv en blog du tænker passer ind her? Så smid os en mail 🙂

Kroniker Fællesskabet ❤️

find os på instagram & facebook

Kroniske Influencers er et fællesskab for alle med fysiske kroniske lidelser. Formålet er at inspirere til et positivt liv på trods af sygdom og smerter. Skabe en følelse af fællesskab, og skabe nye relationer mellem kronikere. Vi har erfaret at mange kronikere får øget livskvaliteten, og mindsker ensomhed ved at møde ligesindede. Vi sætter rammerne fks. for KronikerFest, KronikerKaffe og andre KronikerEvents – hvor det ægte møde mellem kronikere sker. Vi åbner for muligheden for at skabe nye relationer. I et forum hvor man kan man føle sig fri til at være, sige og gøre hvad kroppen eller sjælen skriger efter – uden at møde fordomme, bebrejdende og eller ynkende blikke. Her kan man føle sig forstået og tryg. Under og efter events, ser vi hvordan magien opstår, hvordan kronikere finder hinanden – og der opstår nye bekendtskaber og venskaber.

I Kroniske Influencers har vi et fantastisk team på 14 ambassadører, rundt i landet, som frivilligt arbejder for at skabe arrangementer for kronikere, og for skabe det ægte møde mellem folk.

Kroniske influencers opstod på baggrund af vores eget behov for at gøre noget. I mangel på et fælles sted, et sted at dele, at snakke, grine og græde, og et sted at mødes, oprettede vi en instagram konto, med idéen om at opbygge netop sådan et fællesskab. Little did we know… Fællesskabet voksede med lynets hast, og vi er tilfældigt landet lige ned i en kasse, hvor der var ægte brug for platformen. Og netop derfor, er det stadig primært på Instagram det foregår, og der fællesskabet er, der vi hepper på hinanden, og der en masser krammere og kærlighed bliver uddelt.

Tak for jer!  

Kronisk kærlighed
Nanna, Karla og Zinna